nedjelja, 10. travnja 2011.

Origami srce za Japan

Design plakata: Goran Saletto. Photo: Ante Topić.

Još jednom hvala svima vama koji ste se odlučili pokloniti origami za plemenito djelo i svima koji su dolazili na izložbu i unijeli svoj osobni šarm, rad i pažnju.

Hvala svim posjetiteljima i donatorima za postradale od potresa i tsunamija u Japanu!
Nadam se da će i niže najavljena online aukcija origami radova donijeti nove priloge i podršku narodu Japana.
Sanja Srbljinović Čuček, član Britanskog origami društva

Hrvatska pošta d.d.,
Andrea Zavorović, Izvršna direktorica Uprave:


Izložba Tjedan filatelije Japana i Origami srce za Japan održana je od 28. ožujka do 9. travnja 2011. Za sve one koji nisu stigli do izložbenog prostora Hrvatske pošte u Jurišićevoj 13 u Zagrebu, stavili smo izložene origami radove na facebook. Autori izloženih radova su odlučili svoje radove pokloniti onima koji će donirati za stradale od potresa i tsunamija u Japanu, pa vas stoga pozivamo da se do 15. svibnja uključite u online aukciju i pomognete svojim prilogom. Uz svaku fotografiju origami radova predložena je početna donacija, a može se licitirati do 15. svibnja 2011. Najviša donacija za određeni rad dobit će taj origami rad na poklon.
Upute o uplati na račun Hrvatskog Crvenog križa i preuzimanju origami rada dobit ćete e-mailom nakon završene licitacije, 16. svibnja 2011.
Zahvaljujemo svim posjetiteljima izložbe koji su svojom donacijom Hrvatskom Crvenom križu na samoj izložbi već pomogli narodu Japana. Prikupili smo ukupno 3.636,00 kn. Pomognite i vi!
Sanja Srbljinović Čuček: Bijele latice
Davor Vinko: Sova
Vlatka Vidaković: Sunčev put

Nema komentara:

Objavi komentar